nov. 102017
 

Aquest any estrenem noves activitats extraescolars al Barres i Ones. 

  • TALLER DE DISSENY I RETOC FOTOGRÀFIC:  per l'alumant de 3r i 4t d'ESO tots els dimecres de 15:30h a 17:30h.
  • CLASSES DE BREAK DANCE: per tot l'alumnat de l'institut el dilluns i dimecres de 17:30h a 19:00h.
  • TALLER DE DIBUIX I PINTURA: de 15:30h a 17:30h els dilluns per l'alumnat de 1r i 2n d'ESO i a les mateixes hores del dijous pels de 3r i 4t d'ESO.

Aquestes activitats tenen un peu de 5€ per trimestre. A qué esperes per apuntar-te!!!

nov. 062017
 

Aquesta setmana del 6 al 10 de novembre, hi ha sortides a:

  • TORRIBERA:  Tots els 3r de la ESO durant tot el dia de dillluns 6.
  • CAMP NOU:  Tots els grups de 2n d'ESO durant tot el dia 7, dimarts.
  • TEATRE:  2n de Batxillerat farà la sortida el dimecres 8 durant el matí.
  • EUROFITNES:  durant al mati del dijous dia 9 que farà el grup de 4tC d'ESO.
nov. 022017
 

 

Emmarcat en el context pràctic de la informàtica a l'empresa, el departament d'Informàtica de l'institut ha organitzat aquesta setmana una sortida al carrer de Sepúlveda de Barcelona. L'objectiu d'aquesta activitat és aprendre a escollir material i components informàtics de primera mà a un entorn real.

L'activitat consistia a cercar, contrastar i seleccionar diferents tipus d'elements (tant hardware com software) per a confeccionar tota la instal·lació informàtica d'una empresa a partir d'un pressupost limitat. L'activitat, organitzada en grups de tres i quatre alumnes, es va desenvolupar al carrer de Sepúlveda de Barcelona durant tres hores aprofitant la gran concentració de tendes d'informàtica que hi ha a la zona.


 

 

Aquesta sortida reforça els coneixements apresos a l'aula i a més a més familiaritzen a tot l'alumnat en un dels problemes més presents al món de la informàtica: seleccionar components a partir d'un pressupost acotat.

oct. 312017
 
  • EUROFITNES:   el grup de 4tA d'ESO surt aquest dijous 2 de novembre al matí
  • DOCFIELDS:    tots el grups de 3r d'ESO surten el divendres 3 de novembre al matí
  • HARDWARE DAY:   el grup de CICLE SMX surt aquest dimarts 31 d'octubre e al matí
oct. 232017
 

El passat divendres 6 d'octubre l'alumnat i professorat de Cicle de Grau Mitjà de Sistemes Microinformàtics i Xarxes vam visitar el Barcelona Games World 2017, que es va celebrar a Fira Barcelona (Instal·lacions Montjüic). Després de fer cua pràcticament una hora vam poder entrar a l'encontre més important dels videojocs de tot l'any.

A la fira vam encontrar empreses conegudes de videojocs, novetats de consoles i una secció de jocs de temàtica retro. L'encontre amb aquesta Fira és pràcticament una tradició del Cicle, on any rere any es visita per conèixer els principals avanços de la tecnologia en matèria de videojocs, components, comunicació i recursos visuals.

Aquesta va ser la primera sortida del curs que ens va permetre conèixer el grup fora de l'aula, fer nous lligams entre companys i aprendre una mica de tecnologia aplicada al camp dels videojocs.