gen 272016
 

La penúltima setmana de gener, un grup de 51 alumnes de batxillerat i cicles hem anat a Londres i hem pogut gaudir d'un complert tour per la city, els museus, parcs, etc. amb un temps perfecte (i fresc) tot practicant anglès i aquí podeu veure'n una petita mostra.

Felicitar especialment a l'alumnat pel seu comportament durant tot el viatge.

set 182015
 

El Departament d'Educació ha obert el termini de sol·licitud de les beques i els ajuts a l'estudi de caràcter general, adreçats a l'alumnat de batxillerat, formació professional, ensenyaments artístics professionals, ensenyaments esportius, estudis d'idiomes en escoles oficials, ensenyaments artístics superiors, estudis religiosos superiors o estudis militars superiors.

El termini per presentar la beca és del 6 d'agost al 30 de setembre de 2015 i les instruccions es poden consultar a l'adreça d'internet: http://www.mec.es o també a la pàgina d'inici del:

Departament d'Educació –> Beques –> Beques per a ensenyaments postobligatoris no universitaris

jun 042015
 

Els alumnes de 4t d'ESO, optativa Informàtica, han presentat aquest dijous 4 el seu projecte fi d'assignatura. Ha sigut avaluat pel director del centre , Carlos Dorce, el cap de departament d'informàtica Bernat Lluch i el professor de l'assignatura, Josep Mª Colomé.
L'objectiu del projecte és que els alumnes adquireixin els coneixements i competències per crear una pàgina WEB bàsica.
S'ha treballat per grups (fomentar treball grupal) i s'ha implicat els alumnes amb les decisions importants. El professor ha guiat els alumnes perquè aconsegueixin els seus propis objectius.

Els alumnes han escollit la temàtica de treball segons els seus interessos i els principals continguts de la seva pagina WEB.

Grup 1:  Resultat Projecte http://david-19s5.wix.com/faunaviva, http://animalesfree-es.webnode.es/ 

  • Coordinador: – David Felgueres

    • Gerson, Sukhwinder, Souad, Alí Tasfen

Grup 2Resultat Projecte http://379195797.wix.com/infollibres

  • Coordinador: – Ouxang, Lin

    • Mohamed Bouaouda, Irfan Zahaad

Grup 3:  Resultat Projecte  http://mrunomega.wix.com/snaphone

 

  • Coordinador: – Cristian Tito

    • Paula Martinez, Alfonso Martinez, Sawar

  • IMG_20150604_100327IMG_20150605_125939_1