Escola de teatre

 

En la matèria optativa de teatre, que es fa en el nostre centre des del 2005, es fomenta la cooperació entre alumnes amb un objectiu compartit, establir relacions socials positives, reflexió, respecte i valoració dels altres.

 

A partir de jocs teatrals els nois i noies prenen consciència de les seves capacitats per a actuar davant del públic, perden la por escènica i se senten segurs d'ells mateixos, tot treballant l'expressió oral, corporal, plàstica i la cultura teatral.

 

Des d'un àmbit personal i interpersonal milloren l'autoestima, la pròpia autoeficàcia, aprenen a compartir, treballar amb els altres amb constància i responsabilitat i sobretot a gaudir de la feina ben feta.

Participen activament en les festes de Nadal i Sant Jordi amb la representació d'una obra de teatre davant dels companys, alumnes de 6è de primària i famílies.

Com a mostra de tota la feina feta aquest any està la representació de l'adaptació de  l'obra de Dagoll Dagom La nit de Sant Joan al Sant Jordi 2017. Feu un cop d'ull:

L'Ajuntament de Badalona ha creat la mostra de teatre, una  activitat on participa l'alumnat de diferents instituts de la nostra ciutat al teatre Zorrilla on es representa una part de les obres fetes a cada centre educatiu. Aquesta va ser la participació del nostre grup de teatre:

 

A més, aquí teniu un resum dels 10 primers anys:  

 


 

Puja a dalt

 Posted by at 10:51