Servei de mediació

 

Al nostra institut tenim un Equip de Mediació i Convivència format per professors i alumnes, duem a terme el que s´anomena co-mediació. Mitjançant el diàleg s´aborden les situacions de conflicte d´aquells alumnes que voluntàriament volen passar pel procés de mediar per tal d´arribar a un seguit de pactes i acords.

Aquest Servei és presentat a l´alumnat de primer, formant part del període d´acollida a l´institut. També se´ls hi planteja la possibilitat d´arribar a formar part de l´Equip de Mediació i així millorar el clima de Convivència del centre. 

Aquí teniu la presentació explicativa del projecte de mediació:

Mediació 2016-2017

A la següent imatge podeu veure l'equip de mediació d'enguany:

Mediacio 16-17L'alumnat mediador d'aquest any és: Manal el Kahla, Eliel Leal, Aida Sadri, Jan Funes, Cristina Radu i Natàlia Martín. 

El professorat implicat aquest any en la mediació és: Lucia Pastor,  Matilde Fuentes, Teresa Verdaguer, Dami Moreno, Tximo Esteve i Mònica Bejar amb el recolzament de la TIS Nuria Riera.

Aquest any l´Equip de Mediació hem contactat amb el SIM (Servei d'Informació i Mediació de Badalona) donant lloc a xerrades al nostre institut sobre la mediació comunitaria a la nostre ciutat.


 

Puja a dalt

 Posted by at 10:52