Música

 

MEMBRES DEL SEMINARI

  • Cristina Llevat
  •  

 


Ensenyament musical basat en la vivència de la música amb el cos, el context sociocultural de diferents manifestacions musicals i les noves tecnologies.

Pràctica instrumental, dansa, percussió corporal i projectes col·lectius són els pilars que articulen les propostes educatives i, sobretot, passió, dedicació i estima per a totes les persones que les comparteixen.

Festivals de final de curs a 1r d'ESO

Al final del curs, els alumnes de 1r d'ESO fan una mostra d'activitats artístiques proposades per ells mateixos, preparades a classe o en espais personals de treball, per a oferir a la seva família i amics.

Dansa a 1r d'ESO

Celebrem l'arribada de le vacances de nadal ballant coreografies creades col·lectivament per cada grup classe.

Percussió corporal: Optativa de música de 3r d'ESO

Un instrument ben particular i ple de recursos. Potser el més antic que existeix!

Percussió

Ritmes de diferets procedències, solos, fragments creats en grup i tot el que se'ns acudeix per a despedir el curs des del vestívul de l'institut o per a actuar allà on ens ho demanin.

Projectes col·lectius

El departament de socials i el seminari de música amb l'Hospital de Sant Joan de Déu en una iniciativa solidària i de sensibilització social cap al col·lectiu de persones sense sostre.

Intercanvis i projectes d'àmbit europeu

Una oportunitat per conèixer altres països en primera persona, compartir espais familiars i escolars i utilitzar l'anglès com a llengua vehicular.

APS

Aprenentatge Servei a les escoles de primària del barri: classes impartides pels alumnes de 3r d'ESO a alumnes de primària de diverses edats. Una forma de participació ciutadana a la vegada que una eina de coneixement personal de valor incalculable.

Acabada l'experiència, l'escola Antoni Botey convidà els alumnes de l'institut Barres i Ones a actuar amb els alumnes de 6è fent els entreactes de les seves obres de teatre del dia de la graduació.

Una experiència inoblidable al teatre Zorrilla de Badalona.

COR BARRES I ONES

Aquest curs hem estrenat el Cor de l'institut. Assajant setmanalment hem preparat un repertori fresc i amè per compartir amb els nostres amics i tota la gent de l'institut, escoles i altres equipaments del barri que ens vulguin escoltar.

 

Puja a dalt